logga b

ZTRAND - Design, Konst & Hantverksgalleri med Butik

Westerbergsgata 2 - Halmstad

Aktuell utställning

Både etablerade och oetablerade, lokala eller icke lokala konstnärer har möjlighet att ställa ut och få sålt sin konst på Ztrand.
Till konstgalleriet väljs konstnärer som har funnit en egen tydlig stil och som har en hög kvalitetsnivå på sitt arbete.

I princip varje månad har Ztrand en ny utställning som alltid börjar med en presentation av konstnären och konsten vid ett vernissage.
Utställningen brukar pågå i ungefär en månads tid eller enligt överrenskommelse.

Ztrand söker ständigt nya utställare - kontakta Jill Jepson vid intresse

Ni når henne bäst mån - fre mellan 12 - 18 på telefon 035-105440
 • HEJ ALLA
  Design & Konstvänner!

  För 9 år sedan startade jag Ztrands verksamhet på Torntorget Nissastrand. Nu exakt 9 år senare den 1 december stänger jag igen portarna och det är med blandade känslor eftersom jag hade en förhoppning om att någon skulle ta över och driva företaget vidare.
  Nu ska det vara tomt i lokalen den 30 november och jag skulle bli x-tra glad om ni ville hjälpa mig tömma lokalen på alla fina, vackra föremål. DET KOMMER ATT FYNDAS SOM ALDRIG FÖRR, för det är inte vilka föremål som helst, utan unika eller små serier oftast handgjorda av en duktig konstnär, konsthantverkare eller designer.

  Ta tillfället i akt och köp dina julklappar här i november istället till fyndpriser som utställarna generöst delar med sig av, för i december är det ju kört.
  Utfasningen börjar redan nu av vissa utställare, som hämtar hem sina föremål och efter den 4 november kommer lokalen vara fylld av nedsatta konst & designfynd.

  HOPPAS FÅ SE ER HÄR FÖR DET SKULLE VARA FANTASTISKT KUL INNAN JAG SLÅR IGEN PORTARNA!

  HA EN HÄRLIG HÖST!
  JILL JEPSON

       

                           • fb

  Följ oss på Facebook!

  Här hittar du aktuella nyheter!
 • letter

  Adress

  Westerbergsgata 2
  302 26 Halmstad
 • phone

  Kontakta oss

  035-10 54 40
  info@ztrand.se