logga b

ZTRAND - Design, Konst & Hantverksgalleri med Butik

Westerbergsgata 2 - Halmstad

Om Ztrand

I december 2007 startade Jill Jepson verksamheten Ztrand Design Konst & Hantverk. Ett design och konstgalleri med butik. Till butiken väljs noga ut svenska designprodukter, konst & hantverksföremål som exponeras i fin harmoni. Vi vill gynna och verka för svenska designföretag, enskilda formgivare, konstnärer och konsthantverkare, både etablerade och oetablerade.

Butiken har en fantastisk lokal med 6 meter höga fönster och entrè sole. En utmärkt lokal för utställare att få exponerat sin konst, sitt konsthantverk eller sina designföremål. Butiken ligger på Torntorget Nissastrand, en helt ny uppbyggd stadsdel med bostads och hyresrätter utefter ån Nissan.

I butiken säljer Jill även sin egen möbelkollektion samt egen kläd kollektion. Möjlighet finns att kunna få specialritade möbler som tillverkas på små svenska snickerier med hantverkskänsla. Jill har arbetat som designer av kläder i mer än 25 år för flera stora kända företag med världen som arbetsfält. Med lång erfarenhet och stor kunskap erbjuder Jill även sina tjänster till allmänheten. Att kunna specialbeställa kläder som Jill ritar och syr upp själv eller av samarbetspartners för att ta fram vad som önskas. • omoss1
 • fb

  Följ oss på Facebook!

  Här hittar du aktuella nyheter!
 • letter

  Adress

  Westerbergsgata 2
  302 26 Halmstad
 • phone

  Kontakta oss

  035-10 54 40
  info@ztrand.se