logga b

ZTRAND - Design, Konst & Hantverksgalleri med Butik

Westerbergsgata 2 - Halmstad

Bli utställare?

Lokalen har stora exponeringsytor. Konsten exponeras extra bra i dessa lokaler då det flödar in ljus genom de 6 m höga glasfönsterna. Lokalen är av rå karaktär med vitmålade betongväggar och grå råbetong på golv vilket gör att konstföremålen kommer fram extra bra. Lokalen är modernt spektakulär med entré sole och består av 3 stora rum.


Ztrand ställer ut din eller er konst!

Ztrand exponerar, administrerar samt marknadsför och säljer. Ni behöver endast lämna er konst här på Ztrand så sköter vi resten. Utställningen börjar alltid med vernissage då vi bjuder in alla våra kundkontakter, vi bjuder på lite dryck med tilltugg och konstnären är närvarande för att själv berätta om sin konst. Konstnären betalar en grundsumma samt en försäljningsprovision.

Gör din egen utställning på Ztrand!

(eller tillsammans med andra)
Det finns flera alternativ att välja emellen. Ztrand, hyr ut en del av galleriet till utställaren som betalar en grundsumma beroende på säsong/tidsperiod samt en försäljningsprovision.

Håll ditt föredrag på Ztrand!

I Ztrands vackra miljö kan du hålla ditt föredrag samt bjuda på lättare catering. Ztrands stora vita expoväggar möjliggör att kunna visa både film och bilder.

Lokalen uthyres för 500 kr/tim. eller 1.500 kr/kväll (kl.18 - 22).
För mer info kontakta butiken/galleriet eller på tel.035-105440 mail info@ztrand.se
 • fb

  Följ oss på Facebook!

  Här hittar du aktuella nyheter!
 • letter

  Adress

  Westerbergsgata 2
  302 26 Halmstad
 • phone

  Kontakta oss

  035-10 54 40
  info@ztrand.se